La ciutat sense llei per a ICV

Les ordenances són per a tots els santboians?

No recollir i retirar els excrements de l’animal són 150 euros que a més d’un li ha tocat pagar.

Ara va el Regidor Delegat d’Educació i Civisme, Luis Pérez (màxim responsable en la matèria a Sant Boi) i es posa a col•locar banderoles a elements del mobiliari urbà no destinats a ser suport de mitjans de difusió o de l’expressió, on l’ordenança diu que sense autorització comportarà la imposició de sancions als responsables per part de l’autoritat municipal de 150 euros. I dic jo, quan la infracció la realitza la pròpia autoritat, la sanció qual és?

Sant Boi va aprovar fa uns mesos un CODI ÈTIC per a una administració que garanteixi els drets i els deures dels ciutadans i les ciutadanes en relació a la convivència a la ciutat. On és la RESPONSABILITAT en la realització del treball diari i dels PROPIS actes, i en el respecte als deures i les normes del candidat a alcalde de Sant Boi Luis Peréz signant d’aquest codi?.

Luis Peréz va escriure al seu bloc “La Seguretat Ciutadana, mirada des de l’esquerra, és un conjunt d’accions encaminades a protegir i potenciar la convivència amb una òptica proactiva; és a dir, es tracta de posar en marxa polítiques per sensibilitzar, conscienciejar i educar i, en últim terme, reaccionar davant els conductes delictives o incíviques. “

La nit del 14 d’abril, alguns membres de la llista d’ICV per Sant Boi (1,3, 4,6, 11,12, 18) van passar de les ordenances penjant banderoles per tot Sant Boi a llocs on l’ordenança ho prohibeix. Que bon exemple per a la ciutadania!!!. Això si és política innovadora per sensibilitzar i educar!!!!.

Ens vam riure quan els infractors de trànsit els agafen per penjar al youtube els seus delictes. O d’altres acomiadats de la feina per penjar fotos al facebook de festa estant de baixa.

Seguin aquesta línia, també els membres d’ICV han penjat les fotos de les seves infraccions al facebook.

Deixa un comentari